whiteSKY este un implant dentar de tip ceramic produs de compania germană Bredent. Este realizat integral din zirconiu și imită perfect aspectul natural al dintelui.

Conform mai multor studii, whiteSKY are caracteristici biointegrabile superioare titanului, suprafața sa facilitând osteointegrarea.

Cele mai mari plusuri vin însă dintr-o estetică mult îmbunătățită dar și din rezistența mecanică crescută.

9 motive să alegi implantul dentar whiteSKY

  • Este format dintr-o singură piesă, fără bont protetic! Datorită faptului că nu există spații libere, bacteriile nu se pot dezvolta iar gingiile vor fi mult mai sănătoase. Implantul din titan este format din două piese iar, în lipsa unei igiene corespunzătoare, bacteriile pot pătrunde cu ușurință, se pot dezvolta și vor determina astfel un miros neplăcut al cavității bucale.
  • E acceptat fără probleme de către gingii și mucoasele orale. Zirconiul este un material hipoalergenic și astfel vine în ajutorul pacienților care sunt alergici la titan. Sângerările și inflamațiile sunt foarte rar întâlnite în cazul implantului din zirconiu. În comparație, implantul din titan este des însoțit de sângerări și retracții gingivale.
  • Prezintă o osteointegrare mult mai bună comparativ cu implantul din titan.
  • Este rezistent la coroziune. Acest aspect nu se aplică și în cazul titanului, unde bacteriile se acumulează rapid pe suprafețele metalice.
  • Are o rezistență mecanică crescută, comparativ cu alte materiale utilizate în estetica dentară, printre care și titanul. Zirconiul are un grad de duritate foarte înalt, astfel rezistând la îndoire și compresie.
  • Se modelează foarte ușor. Implantul dentar din zirconiu se obține într-un mod foarte precis, fără erori sau abateri de la forma și dimensiunea optimă, prin frezare computerizată.
  • Zirconiul este un material termoizolant. Variațiile de temperatură nu afectează dantura, indiferent ce consumăm: alimente, băuturi fierbinți sau reci.
  • Este estetic. Implantul este 100% alb. Imită perfect dintele natural. Nu vor exista umbre închise la culoare care să trădeze existența unui metal, nici măcar în cazul pacienților cu gingie extrem de subțire.
  • Permite o curățare mai ușoară. Marginea restaurativă a implantului whiteSKY este situată la nivelul gingiei. Din acest motiv el se poate curăța foarte ușor comparativ cu cel din titan, a cărui margine se află la nivelul osului iar curățararea este imposibil de realizat, existând riscul de a se dezvolta bacterii.
implant-bredent-whiteSKY
whitesky-implant

Centrul de estetică și implantologie MARIODENT este SINGURA clinică dentară din Moldova care folosește implantul full zirconiu - whiteSKY!!!